Aspectus Aurei

Marcus Panifex me fecitAgenda

Wat is er te doen rondom Aspectus Aurei?

Publicatie in Gens Nostra en Heraldisch Tijdschrift

Januari 2019 — Bunnik
Het rijkelijk van tekeningen voorziene artikel ‘Het veelvormige blazoen van Bisdom’ wordt gepubliceerd in het januari/februari-nummer van ‘Gens Nostra’, waarin opgenomen het ‘Heraldisch Tijdschrift’, uitgave Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV).

Radio-interview Gouwestad

20 oktober 2018 — RTV Gouwestad
Interview met Marco Bakker door Gerda den Hollander, tijdens het programma ‘Het weekend in’, vanaf 11.00 uur. Uitzending gemist? Beluister en bekijk het interview alsnog via de registratie die Marco ervan maakte.

Filmvertoningen ‘A12’ en ‘Nieuwehaven’

17 oktober 2018 — Garenspinnerij, Gouda
Vertoning van twee films tijdens het Gouds Film Festival in Cultuurhuis Garenspinnerij te Gouda. Het festival wordt georganiseerd door filmclub Toverlint. Vanaf 20.00 uur komen de films ‘A12’ en ‘Nieuwehaven’ aan bod. Gratis kaarten zijn aan te vragen via goudsfilmfestival@gmail.com

Museumgids ‘Een rondleiding door het huis’

Februari 2018 — Museum Paulina Bisdom van Vliet, Haastrecht
Introductie van de nieuwe museumgids met 106 pentekeningen, te koop in Museum Paulina Bisdom van Vliet of in de boekhandel via ISBN: 978-90-827772-0-8. Zie ook de film ‘Paulina's pracht’.

Expositie ‘Gouda in zicht’

2 t/m 29 oktober 2015 — Huis van de Stad, Gouda
Tweede expositie met 16 werken, waarvan 5 nog niet eerder getoond, in de Etalage van de Stad, de gratis toegankelijke expositieruimte in het Huis van de Stad. Zie de aankondiging en het promotiefilmpje.

Expositie ‘Gouda in de Mallemolen’

28 juni t/m 2 augustus 2014 — Mallemolen, Gouda
Eerste expositie met 17 werken, ingericht op de tweede verdieping van de monumentale Mallemolen. Zie de aankondiging, enkele foto's van de opening, en de korte film die een indruk van de tentoonstelling geeft.


Actieve bestanddelen: XHTML, CSS

Veni, vidi, pinxi