Aspectus Aurei

Marcus Panifex me fecitUit de collectie of in opdracht

Heeft u iets gezien dat u graag aan de muur wilt hangen? Neem dan contact op en geef het nummer door van het werk dat u aanspreekt. Dit nummer vindt u rechtsonder op de afbeelding. Wilt u de collectie eens ‘in het echt’ bekijken? Hou dan de agenda in de gaten voor geplande exposities of maak een afspraak voor misschien wel een tentoonstelling aan huis.

De formaten die onder de tekeningen en schilderijen staan, slaan op het afgebeelde deel van het werk. Het papier waarop de tekeningen zijn gemaakt, is meestal groter. De vermelde formaten gelden bij tekeningen bovendien als binnenmaat voor het passe-partout. Het canvas van schilderijen is vrijwel altijd rondom 5 mm. groter. Dit deel is wel beschilderd, maar wordt normaal gesproken door een lijst afgedekt (tenzij dat een ‘baklijst’ is).

Als u een werk koopt, krijgt u het eigendomsrecht. Het auteursrecht blijft bij de kunstenaar. Dat betekent dat het werk, als voorbeeld, op deze website kan blijven staan en dat u niet zomaar reproducties van het werk mag publiceren.

Heeft u een speciale opdracht in gedachten? Misschien uw huis of een portret laten tekenen of schilderen? Neem dan eens vrijblijvend contact op.


Actieve bestanddelen: XHTML, CSS

Veni, vidi, pinxi